luni, 11 aprilie 2016

Regimul Hotelier a luat amploare

             Cazarea in regim hotelier a prins anvergura de curand timp, insa ofertele de pret si calitatea serviciile se lupta cot la cot cu cele oferite de hoteluri. Avantajul contractarii unei camere in regim hotelier in Bucuresti are multe avantaje spre deosebire de cea a unui hotel.

            De cele mai multe ori, poti alege zona inchirierii dintr-o multitudine de locatii, in functie de ce te avantajeaza pe tine. In cadrul unui hotel, sunt locatii fixe, de obicei doar in centrul capitalei sau in zona mai de la margine. Acest tip de cazare garanteaza accesul la toate utilitatile normale ale unui apartament, prin urmare dispune si de bucatarie, living sau o a doua camera pentru oaspeti in functie de marimea lui. In acelasi pret puteti primi cel mult o camera dubla la un hotel important din mijlocul orasului.

             Un alt avantjat major il constituie discretia. In cadrul unui hotel fiecare intrare si iesire este monitorizata atat de camerele video cat si de personal. Daca sunteti intr-o postura importanta si in oras pentru o intalnire de afaceri despre care nu vrei sa se afle, cel mai probabil nu vreti sa fiti remarcat. Insa asta este destul de greu. Pe de alta parte, daca alegeti o inchiriere in regim hotelier in Bucuresti veti fi considerat doar un alt locatar al blocului si nimeni nu va da importanta iesirii si intrarii din el. O intimitate mult crescuta la acelasi pret si acelasi comfort.

             Nu va ganditi ca aceste inchirieri se fac la negru, ba dimpotriva. Majoritatea celor care ofera apartamentele sau garsonierele lor in regim hotelier in Bucuresti ofera si chitanta sau factura pentru serviciile prestate. Prin urmare puteti si deduce aceste cheltuieli pe firma sau demonstra sederea si timpul ei. Prin urmare avantajele locatiei si a intimitatii se combina cu interiorul locatiei care da o senzatie de acasa pentru a oferi cea mai buna oferte de sedere in capitala. Nu ezitati sa incercati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu