duminică, 30 octombrie 2016

Modele de Rochii de zi si Casul...ultimele trenduri in 2016

Pentru o femeie, cel mai clasic,chic si elegant articol vestimentar este rochia, iar aceeasi regula se aplica si in cazul fetitelor. Fie ca merg la gradinita, la scola, in parc, in mall sau la un eveniment mai special, in aproape toate cazurile se potriveste de minune o astfel de piesa vestimentara.
Prin urmare ar fi pacat sa nu aveti in garderoba copilului dumneavoastra cateva astfel de modele, care pe langa faptul ca va vor ajuta sa creati un outfit inedit, vor fi fidele si atunci cand nu aveti idei cu privire la crearea unei tinute. Yolka va propune pentru acest sezon o colectie de rochite pentru fete create din materiale de inalta calitate, la super preturi.


Rochii de ocazie de zi
Pentru ca a inceput un nou an scolar si de gradinita, au inceput si pregatirile pentru diverse serbari, evenimente culturale sau alte tipuri de spectacole care cer outfit-uri mai speciale. Anul acesta, fiti originali in ceea ce priveste  imbracamintea copilului dumneavoastra si alegeti rochii de toamna de la Yolka cu ajutorul carora puteti crea un stil vestimentar in trend.
Materialele usoare sunt in continuare la mare cautare, alaturi de bumbac si tul. Nuantele pentru care puteti opta sunt variate si difera in functie de preferintele dumneavoastra si ale copilului. Bulinele si imprimeurile minimaliste raman in voga si in sezonul de toamna - iarna.


Rochii casual


Pentru ca mersul la scoala nu va permite sa va imbracati copilul cu fel de fel de culori, modele sau imprimeuri, alegeti rochite pentru fete create pe un stil mai casual. Aici intra bineinteles sarafanul si materiale precum casmirul, lana, denimul sau catifeaua. Aceste tipuri de articole pot fi asortate cu o pereche de colanti sau jeansi si pot fi purtati in combinatie cu cizme din cauciuc, imitatie de piele, ghete, adidasi sau pantofi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu