duminică, 16 iulie 2017

Lenjeriile din Microfibra pot fi comandate si online

Cu siguranta orice familie isi doreste sa aiba parte de cele mai bune conditii in propria locuinta, iar pentru ca somnul este esential pentru fiecare persoane, dormitorul trebuie sa fie pregatit cu atentie pana la cele mai mici detalii. Astfel, alegerea lenjeriilor reprezinta o sarcina destul de complexa, iar unele dintre cele mai populare tipuri sunt cele din microfibra.

De ce microfibra?

Pentru ca acestea sunt foarte mici, fiind chiar mai reduse si decat firele naturale de matase, motiv pentru care absorb foarte bine umezeala si sunt ideale pe toata perioada anului. Transpiratia este absorbita imediat, iar lenjeriile din microfibra se pot adapta pentru lunile de vara, in sensul ca se pastreaza racoroase, in timp ce iarna va mentine toata caldura necesara. In plus, acestea sunt foarte placute la atingere, aducand un grad superior de confort in orice dormitor.

Usor de intretinut

Instructiunile pentru ingrijire sunt foarte usor de urmarit, astfel ca lenjeriile vor arata grozav chiar si dupa mai multe spalari intrucat fibrele sunt foarte rezistente, iar culorile vor persista daca se evita substantele de innalbire si daca se spala la masina automat la cel mult 40 de grade.

Mai simplu online

Pentru a nu mai pierde timpul prin magazine, este mult mai simplu sa se plaseze o comanda la CasaNewConcept, unde toate produsele preferate se afla la doar cateva click-uri distanta, iar diversitatea va multumi chiar si pana pe cei mai pretentiosi clienti.

Preturi bune


In plus, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, astfel ca oricine isi permite achizitionare unui set de lenjerii microfibra, ideala pentru orice dormitor, de la cel al parintilor, pana la cel al copiilor, modelele fiind foarte variate. De asemenea, sunt disponibile si oferte atragatoare, in timp ce la fiecare comanda in valoare de minim 399 de lei se asigura livrare gratuita prin curier.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu