vineri, 27 ianuarie 2017

Daca vrei sa vezi peisaje superbe, cumpara-ti un bilet de avion catre Elvetia

Alternativa perfecta la frumusetile rurale sunt orasele grozave ale Elvetiei: capitala Berna cu centrul sau medieval si arta moderna faimoasa in toata lumea, Basel, influentat de germani si cunoscut pentru arhitectura sa, Geneva, perfect pentru iubitorii de cumparaturi si gazda a celui mai mare lac al Europei sau Zurich, unul dintre cele mai moderne orase. Un bilet avion Elvetia promite multe destinatii, pentru toate gusturile si preferintele si cu toate ca aceasta tara este una dintre cele mai scumpe de pe continent, un sejur va merita cu desavarsire.



Frumuseti naturale

Elvetia este o destinatie populara in randul iubitorilor sporturilor de iarna, dar si de natura, propunand cate o activitate speciala pentru toti. In Graubunden se poate schia in cele mai bune conditii, insa o alta activitate grozava este admirarea frumusetilor naturale de la mare inaltime, dintr-un balon cu aer cald sau un salt cu parasuta. Nu trebuie omisa nici traditia alpina, oaspetii avand parte de o varietate de experiente, de la zone rurale, la cabane din lemn, piete antice, evenimente folclorice, concerte si nu numai.



Berna

Orasul este amplasat intr-o zona impresionanta si este bine cunoscut pentru atmosfera medievala a centrului vechi, inclusa in patrimoniul Unesco. Vizitatorii pot explora cea mai inalta catedrala a tarii, ce ofera vederi panoramice din turnul sau, fantani ce dateaza din secolul al Xvi-lea, turnul cu ceas, Zytglogge sau sase kilometri ticsiti cu magazine, fiind paradisul iubitorilor de cumparaturi. De asemenea, un bilet avion Elvetia ce duce catre capitala Berna promite vizitatorilor si muzee excelente, conditii grozave pentru iubitorii de arta, care au la dispozitie numeroase galerii, dar si Muzeul de Arta, unde sunt expuse capodopere ale celor mai mari artisti din intreaga lume. Pentru a simti cu adevarat atmosfera elvetiana, nu trebuie ratate nici pietele de weekend, organizate in piata Parlamentului sau plimbarile in parcul Ursului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu