luni, 17 aprilie 2017

Din ce materiale se fac peretii despartitori

Compartimentarea sau recompartimentarea unor spatii se poate face cu usurinta prin intermediul unor pereti despartitori care sunt construiti, de regula, din BCA, adica din placi din gips-carton foarte rezistente, usor de manevrat si care promit cateva avantaje. Se folosesc substante speciale care sa creasca durabilitatea acestora, iar cei interesati din ce se fac peretii despartitori trebuie sa stie ca acestia promit o lunga durata de viata.



Compartimentarea este esentiala in orice spatiu deoarece se poate profita de suprafata disponibila care sa se imparta intr-un mod eficient, atat in propria locuinta, cat si in cazurile comerciale, procedura fiind una foarte simpla si usor de pus in aplicare. Pentru ca totul de desfasoara rapid, nu intervine disconfortul specific altor lucrari serioase, iar structura de sustinere este metalica, avand profilele atat pe verticala, cat si pe orizontala, pentru a avea mai multa libertate. Toate proiectele se pot adapta la cerintele estetice si functionale ale clientilor, peretii despartitori fiind foarte versatili, iar intreaga atmosfera se poate schimba fara probleme.




Un alt avantaj important este faptul ca acest tip de pereti din gips-carton pot adaposti in cele mai bune conditii diferite instalatii electrice, dar si sanitare, pentru ca spatiul sa arate grozav, sa fie practic, eficient si sa arate perfect. Nu trebuie omis faptul ca peretii despartitori sunt foarte rezistenti la incendii deoarece nu intretin flacara, iar in cazul unui pericol, focul se stinge inainte de a se extinde. Persoanele interesate din ce se fac peretii despartitori trebuie sa aiba in vedere si faptul ca nu sunt folosite materiale complexe sau umede precum mortar sau altele, urmand ca la final gipsul-carton sa fie adaptat dupa propriile preferinte, fiind usor de zugravit. Deasupra se pot aplica si tapete sau placaje din diferite materiale pentru infrumusetarea si personalizarea spatiilor, astfel ca aceasta este o situatie foarte practica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu