miercuri, 26 aprilie 2017

Cele mai importante etape ale debransarii de la RADET

Costurile intretinerii pot fi destul de ridicate in cursul iernii, in special pentru cei care locuiesc la bloc, motiv pentru care adesea se cauta solutii prin care sa se faca economii. Bineinteles, cea mai importanta alternativa este ghidul debransarii de la Radet si instalarea unei centrale termice, chiar daca costurile totale pot depasi 10.000 de lei. Procedura in sine poate fi destul de dificila, motiv pentru care se poate apela la specialistii de la Pro Constructo, care vor indruma fiecare client.

Cateva etape

Asadar, in primul rand este necesar un proiect de debransare, caz in care trebuie sa se apeleze la o firma abilitata, care sa efectueze o schita tehnica a proiectului ce urmeaza a fi pus in aplicare, deoarece nu se accepta eliminarea oricarui sistem de incalzire. Este nevoie si de un dosar de debransare ce aduna mai multe hartii incepand de la proiectul tehnic amintit anterior, vecinii din bloc si acordul asociatiei de proprietari, acestea fiind cele mai importante, insa nu trebuie sa lipseasca nici copii xerox dupa buletin. 

Daca cererea este acceptata, clientii trebuie sa faca dovada achitarii lucrarilor aferente, iar pentru asta se plateste devizul la Radet, pretul fiind de putin sub 100 de lei. In cele din urma ajungem si la ultima etapa, debransarea, in cel mult o luna de la depunerea dosarului.

Asadar, ghidul debransarii de la Radet propus de Pro Constructo vine in ajutorul tuturor celor care nu dispun de suficient timp liber sau isi doresc sa nu aiba parte de batai de cap pe durata alcatuirii dosarului. Poate fi mult mai simplu si mai comod sa se ocupe altii de o treaba ce implica stat la cozi si obtinerea unor hartii, iar specialistii de la Pro Constructo vor indruma intotdeauna orice client si ii vor ajuta sa finalizeze dosarele in cel mai scurt timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu